Over Keperband Groothandel

Keperband Groothandel

Onze groothandel is ontstaan tijdens de Coronacrisis in 2020. Een grote vraag naar keperband kon niet beantwoord worden door te weinig voorraad bij zowel de levernciers als producenten. Hierdoor ontstond het probleem dat naast de vele producenten van mondkapjes ook andere bedrijven in de problemen kwamen door onvoldoende voorraad.

Op dat moment moesten ook wij klanten teleurstellen vanaf onze andere webshops. Vervolgens hebben we contact opgenomen met producenten van keperband die ondanks de grote vraag, productiecapaciteit overhadden. De oorzaak was vrij eenvoudig, deze bedrijven zijn online extreem lastig te vinden. Door onze contacten met veel leveranciers in aanverwante industrieën kwamen we deze bedrijven op het spoor. En konden binnen enkele weken bijna ieder volume leveren.

Op dit moment bieden wij een groot assortiment keperband in diverse maten en kleuren aan, deel uit voorraad, deels rechtstreeks vanaf de producent met een levertijd van normaal gesproken 14 dagen.

Heeft u voor uw bedrijf regelmatig partijen keperband nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij brengen graag een scherpe offerte uit.